pano roermondsestraat-oost-01 pano roermondsestraat-oost-02 pano roermondsestraat-west-01 pano roermondsestraat-west-02 pano tegelseweg oost-02 pano tegelseweg oost-03 pano tegelseweg oost-04 deel 1 pano tegelseweg oost-01 pano tegelseweg west-01 pano tegelseweg west-02 Inleiding

Roermondsestraat OOST-01 / sloterbeekstraat-zuidsingel

Roermondsestraat OOST-02 / zuidsingel-antoniusstraat

Roermondsestraat WEST-01 / havenstraat-molensingel

Roermondsestraat WEST-02 / molensingel-hamelstraat

Tegelseweg OOST-01 / antoniusstraat-mariastraat

Tegelseweg OOST-02 / mariastraat-hendrikxstraat

Tegelseweg WEST-01 / hamelstraat-walstraat

Tegelseweg OOST-03 / hendrikxstraat-v.nijvenheimstraat

Tegelseweg OOST-04 / v.nijvenheimstraat- hagerhofweg

Tegelseweg WEST-02 / walstraat-v/h oude tegelseweg

Bewoners worden opgespoord.


Door het aan elkaar monteren van een honderdtal digitale foto’s anno 2007/2010, zijn van de Roermondsestraat en de Tegelseweg een 10-tal ‘stukken’ straat ‘en front’ gemaakt.

Het zal duidelijk zijn, dat door het monteren het perspectief niet meer klopt. De foto’s geven echter een prima beeld van de gehele Tegelseweg en de Roermondsestraat.

   

Van de rotonde tot de Mariastraat (=oostkant) en de Walstraat (=westkant) proberen we per huisnummer zoveel mogelijk bewoners uit de periode 1900 tot 1970 in beeld te brengen.

Het resultaat kun je vinden bij de menukeuze <bewoners> + <bewoners>.


Dankzij de bereidwillige mede-werking van vele ex-bewoners, lukt dat meer dan perfect! De komende jaren gaan we hier gewoon mee door!!


Ook van de andere ‘stukken’ Tegelseweg, te weten vanaf de Mariastraat en de Walstraat richting Tegelen, proberen we de ex-bewoners te vinden, maar.............

alleen de roepnaam, achternaam en beroep van vader, roepnaam en achter-naam van moeder, PLUS de roepnamen van de kinderen.


Bij de huizen van deze stukken straat zijn ‘nummerborden’ geplaatst. Als je met de muis op een nummerbordje gaat staan, komen die gegevens (indien bekend) automatisch op het scherm.


Mail me svp zoveel mogelijk van de gevraagde gegevens, ook van je buren etc, !!!!

Door op een van bovenstaande stukken straat

te klikken kom  je rechtstreeks bij dát stuk straat!

Door op een van onderstaande stukken straat te klikken kom  je rechtstreeks bij dát stuk straat!